Followers

Friday, January 6, 2012

Entry **5 Doomsdays


Salam Geng3 ^_^
Tika saat dan ketika mahasiswa lain sibuk struggle, uncle tell plak sibuk maen game, online facebook hehe. Maybe pasal gap 4 hari yang 'lama sgt' hehe..


Uncle Tell ada follow 1 blog nie adew bercerita tentang gabungan blogger Komik Malaysia. So entry **5 kali nie nk share info pasal gabungan antara blog3 komik kat malaysia untuk create epik the last greate battle between blog to save our mankind. 


Our earth worrier  at right site yang akan fight dgn evil worrier at left site yang ingin menghancurkan our Earth dalam "doomsdays 2012".

sumber: entry 241: doomsdays

Uncle Tell respect giler entry Dooomsdays nie pasal dier collaboration antara bloger3 di malaysia,  Uncle Tell mmg pun xpernah tau & dengar pasal blog anime@komik kat malaysia nie mane tak nyew blog3 kat malaysia nie sibuk pasal membahan pasal org rr mcm kes Nur Amalina yang kini dah jadi social so what! korang duk sibuk3 maki hamun dier korang igt ko tue bagus sangat kerrrr, pastu blog pasal cinta cintun eyuuu~ n mostly org suke blog pasal xtvt harian omg!!! syok sendiri kew apew.. opsss hahahaha

Ganaz gak statement a Uncle Tell  tue...so what dah faktanyew wat tambah dosa jew mengutuk org lain x baek xbaek hehe dah3 close story.. back to our main topic pasal doomsdays 2012 nie citer pasal peperangan yang bakal berlaku pada antara bloger baek dan bloger jahat hehe. aq still tengah update info pasal gabungan nie sbb skrg nie diorg banyk promote jew doomsdays nie tapi adew bloger yang dah start wat intro pasal diorg nyew watak anime, adew yg tiru pokemon, bleach, naruto yang xleh blah lipas pun adew huhu aghh lantak korang rr janji korang wat entry yang bezz huhu

kalu korang nk tau lebih lagi pasal doomsdays nie leh rr click link nie kouda mainframe kat situ korang leh dapat link blogger anime kat malaysia nie..  Uncle Tell promote gak rr tuk video promotion yang diorg wat tuk tontonan korang.. k rr  Uncle Tell nk keluar dulu nk sambung study AACR hope dengan new information nie dapat membetulkan tanggapan korang pasal blogger kat malaysia nie..
Peace no war ^_^''v

Assalamualaikum, Auf Wiedersehen, bye3 by Uncle Tell

video

                                                     entry_240: Battle Cometh

                                                      so which side will you chose??


No comments:

Post a Comment